Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Федорівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 02165231) був реорганізований і увійшов до складу Вільхуватської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

.

…16 лютого о 17 годині до приміщення нещодавно відкритого федорівського Центру дозвілля та культури з усіх куточків селища сходились, поспішаючи люди. Сьогодні скликала їх сюди святкова конкурсно-розважальна програма до Дня закоханих. У залі тепло, затишно; сцена заквітчана різнокольоровими трояндами, а на величезному екрані летять, кружляючи у своєму легкому танку сніжинки. Ніжна, лірична пісня про кохання у виконанні ведучих свята В. Кірієнка та О.Чернецької лунає зі сцени, ніби закликаючи глядачів у чарівний, прекрасний світ любові. 

А далі ведучі представили учасників конкурсної програми, розповіли історію кохання кожної подружньої пари. Родини Волос Олег та Наталя, Маркусь Віталій та Катерина, Мазур Микола та Надія, Шеєнко Андрій та Надія завзято та відповідально змагалися за звання найкращої. Чоловікам довелося  й картоплю чистити, й малюків накормити, й корівку подоїти, й, навіть, власноруч виготовити зірку для коханої. А дружини вправно розкручували гайки, вгадували свого чоловіка по свисту та ін. При виконанні завдань основне, що треба було продемонструвати парам – це вміння відчувати одне одного,  розуміти партнера навіть без слів, виконувати любу роботу злагоджено.  І це дуже добре вийшло у наших конкурсантів! Конкурси проходили весело, учасників підбадьорювали глядачі, яких, до речі, зібралося немало. 

 За перебігом конкурсів спостерігало справедливе журі, до складу якого увійшли вчителі Попов Дмитро Володимирович та Джура Микола Сергійович. У кінці свята були оголошені підсумки, але це - просто набрані бали, а насправді,  на заході не було тих, хто програв, бо кожна пара  – вже переможець, адже в цьому такому величезному світі вони знайшли один одного – і це найголовніша перемога в їхньому житті. 

На святі лунали пісні про кохання у виконанні аматорів федорівської сцени. Справжньою «родзинкою» свята став виступ вокального ансамблю «Какие наши годы!», який утворився зовсім недавно, та своїм запалом, і , водночас, душевністю причарував федорівських глядачів.

У залі панувала тепла, добра, невимушена атмосфера. І, хоча за вікнами було зимно, у нашому залі відчувався подих весни.

Хочеться щиро від усієї душі подякувати всім учасникам свята: родинам Волосів Наталі та Олега,  Віталія та Катерини Маркусь, Шеєнко Андрія та Надії, Миколи та Надії Мазур, а також учасниками концерту: Мулику Валерію та Борщевій Ярославі, школярам: Вишневій Вероніці та Озерному Артему, Шелковіній Анжелі та Сорокіну Саші, Агуреєвій Даші, Шеєнко Софії, Шпеньович Вікторії та Ляховій Даші, колективу пенсіонерів «Какие наши годы!», у складі: Попової В.М , Мазур О. , Борщевої О.В., Данилович В.Я., Бублик С.С. та Пташникова В.Й.

Нехай ваше життя буде наповнене світлом любові – цього дивовижного неймовірного почуття, яке дарує нам найбільше щастя у житті!

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *